Leidekker Verhuizingen is een verhuisbedrijf uit Veenendaal. Ons verhuisbedrijf staat onder leiding van Marcel Leidekker, hij is een ervaren en professionele verhuizer en (internationaal) chauffeur. Marcel heeft alle vakopleidingen gevolgd, hiermee kunnen we garanderen dat hij eerlijk, veilig en gezond werkt. Hij is in het bezit van rijbewijs CE voor zwaardere vrachtwagens met aanhanger, en code 95.

Marcel Leidekker
(foto: Arjenne Niessink Fotografie)

Marcel Leidekker is een representatieve en bekwame chauffeur en professionele verhuizer met ruimschootse ervaring. Tot maart 2018 heeft hij veertien jaar bij Passies Verhuizers gewerkt, in Veenendaal. Van 2004 tot en met 2010 met veel plezier als chauffeur voor zowel binnen- als buitenlandse verhuizingen gewerkt. Per 2011 werd hij aangesteld voor de planning en daarmee ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het wagenpark. In die periode was hij in de verhuisseizoenen tevens inzetbaar als chauffeur.

Bij Achmea heeft Marcel een aantal jaren gedetacheerd gewerkt als facilitair consultant voor hun interne verhuizingen, inclusief alle afstemming en planning met IT en interne stakeholders.

In maart 2018 is Marcel een tennisbaan in Veenendaal gaan exploiteren (VTC Veenendaal), daar was hij verantwoordelijk voor de horeca. Doordat de jaarlijkse wintersluiting is Marcel in de winter en overdag blijven werken als zelfstandig verhuizer en professionele chauffeur. In 2021 heeft hij er voor gekozen om zich volledig op het verhuisbedrijf te gaan richten.

Elk verhuisproject is uniek, en altijd maatwerk. Daarom kiest Leidekker Verhuizingen voor elke verhuizing bekwame chauffeurs en professionele verhuizers en huurt hij het juiste materiaal om de uitvoering snel en vlekkeloos te laten verlopen.

Ga je verhuizen? We brengen graag vrijblijvend een offerte uit