Montage

Je verhuizing is bijna zo ver! Je hebt natuurlijk al onze tips voor het inpakken opgevolgd, maar je begint je toch zorgen te maken. Want hoe ga je die grote meubels verhuizen? Wij bieden natuurlijk ook een handyman service. Hier kan je zowel voor, op als na de verhuisdag een beroep op kan doen voor de montage van je meubels.

Door de jaren heen heb je waarschijnlijk diverse grotere en kleinere meubels gekocht, in elkaar gezet en vervolgens de instructies weg gegooid. Het is alleen lang niet altijd mogelijk om deze meubels in zijn geheel te verhuizen. Eenmaal gemonteerd passen veel meubels niet meer door de deur, of ze kunnen de bocht niet om.

Onze (de)montage- en handyman service kan nagenoeg alles voor je oplossen. Ga je verhuizen naar Veenendaal, Ede, Wageningen of Rhenen? Wij kennen veel vakmensen met verstand van meubels. We kunnen je heel wat zorgen, frustratie en vooral werk uit handen nemen. Zo maak je je verhuizing een stuk aangenamer.

De handyman kan zoveel meer

Wanneer je meubels worden gedemonteerd en weer in elkaar worden gezet, dat is natuurlijk fantastisch. Maar deze vakmensen kunnen nog veel meer, zoals het ophangen van je lampen en schilderijen. Ook in de installatie van nieuwe apparatuur gaat vaak veel tijd zitten. En wat als je in zo’n sfeervolle – maar ook oude – jaren dertig woning trekt? Dan is het vaak net iets ingewikkelder om je wifi werkend te krijgen.

En ook nog betaalbaar

Wat er voor deze service in rekening wordt gebracht is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Hoe handig je zelf bent en hoe leuk je het vindt om dit zelf te doen is niet onbelangrijk. Maar je kan al die tijd ook besteden om dozen uit te pakken, zo hoef je wellicht wat minder vrije dagen op te nemen, of je bent sneller klaar zodat je eerder van je heerlijk opgeruimde nieuwe huis kan genieten.

Andere factoren zijn het aantal uren (en dus mensen) die nodig zijn om alle klussen uit te voeren. En eventueel speciale apparatuur om alles uit te kunnen voeren. Op deze post kan je natuurlijk makkelijk besparen wanneer je zelf op voorhand al een en ander kan uitvoeren. Zo kan je het aantal vakmannen en hun uren beperken. Zo blijft de handyman service meer dan betaalbaar en heb je er het meeste plezier van.

De locatie is natuurlijk wel belangrijk. Ga je verhuizen van Veenendaal naar Veenendaal dan is deze service vanzelfsprekend iets voordeliger dan wanneer je van Almere naar Rotterdam gaat verhuizen, maar laat dit je niet afschrikken. Door handig te plannen kunnen we veel voor je betekenen.

Ga je verhuizen? Informeer naar de mogelijkheden