Onze diensten

Wij verhuizingen complete inboedels, maar je kan bij Leidekker Verhuizers ook terecht voor het transport of verplaatsen van grote (meubel)stukken zoals piano’s of bedden. Informeer naar de mogelijkheden, vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Wat kost een verhuizer

Wat een verhuizing kost is afhankelijk van diverse factoren. Geen enkel huis of inboedel is immers het zelfde. Je verhuist bijvoorbeeld direct naar je nieuwe adres, of je hebt tijdelijk opslag nodig. Je nieuwe adres kan ook op een verdieping liggen, of andersom. Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Veenendaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen eerst vrijblijvend langs om de verhuizing te taxeren zodat we een passend voorstel kunnen maken.


Voorbereiden op verhuizing
Verhuizing voorbereiden

Hoe beter je op je verhuizing voorbereidt hoe prettiger de hele ervaring voor je wordt.


Inpakken voor je verhuizing
Zelf inpakken of uitbesteden

Met deze tips voor het inpakken voorkom je verhuisstress en bespaar je veel kostbare tijd tijdens je verhuizing.


Handyman service tijdens verhuizing
(De-)montage van je meubels

De handy(wo)man kan je tijdens de verhuizing heel wat zorgen, frustratie en vooral werk uit handen nemen.


Speciale kledingdozen voor een verhuizing
Tijdelijke opslag voor je inboedel

Gun jezelf bewegingsruimte en overzicht door spullen die je niet nodig hebt tijdelijk op een andere plek te bewaren.


Kantoorverhuizing
efficiënte kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing zelf verzorgen is niet per definitie goedkoper dan wanneer een professioneel bedrijf het verzorgt.

Elke verhuizing vraagt om een andere aanpak. Dat heeft met verschillende factoren te maken. Met onze ervaring kunnen we je het beste advies geven.

-Marcel Leidekker

Verhuisbedrijf in Veenendaal

Ga je verhuizen naar Veenendaal, Ede of Wageningen dan wil je dat dit vlekkeloos verloopt. Leidekker Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Veenendaal en vindt flexibiliteit, service en kwaliteit belangrijk zodat je verhuizing van Veenendaal naar Utrecht, of van Amersfoort naar Apeldoorn zonder problemen verloopt. Je zult begrijpen dat wij dankzij onze werkwijze met veel plezier verhuizingen verzorgen voor verschillende particulieren, bedrijven en scholen.