Opslag van inboedel

Opslag tijdens je verhuizing is erg praktisch. Het lukt soms niet om alles in 1 keer te verhuizen. Bijvoorbeeld omdat je jouw droomhuis nog niet hebt gevonden, of omdat er nog veel geklust moet worden in je nieuwe huis. Dan is het handig om gebruik te maken van tijdelijke opslag voor je inboedel. Ook wanneer je je huis wil verkopen kan het geen kwaad om alvast goed op te ruimen en spullen die je niet nodig hebt op een andere plek te bewaren. Een woning die ruimer lijkt is immers makkelijker te verkopen.

Inboedel opslaan

Een verhuizing is vaak hectisch. En door al je spullen overzie je het soms niet meer zo goed. Een goede voorbereiding en op de goede manier inpakken kan je al veel rust geven. Wanneer je ingepakt spullen die je langere tijd niet nodig hebt alvast opslaat creëer je voor jezelf direct meer overzicht.

Wij bieden in Veenendaal tijdelijke opslag voor inboedels: beveiligd en verwarmd. Je spullen opslaan terwijl je verhuist of terwijl je aan het klussen bent. Wij dragen de zorg voor jouw inboedel. Het deel van je inboedel wat je even niet nodig hebt, nemen we tijdens de verhuisdag voor je mee naar onze opslag. Wij letten op je meubels terwijl jij je nieuwe huis op orde maakt.

Opslag inboedel tijdens verhuizing of verbouwing

Bewaar de spullen die je niet dagelijks nodig hebt op een andere plek. Zo voorkom je dat je kamers boordevol dozen staan.

Heb je je huis verkocht maar nog geen nieuwe woning gevonden, of is je nieuwe woning nog niet klaar? Tijdelijke opslag kan de uitkomst bieden. Neem naar je tijdelijke woning alleen mee wat je echt nodig hebt en laat de rest lekker ingepakt in onze opslag staan tot je definitief verhuist.

Word je huis verbouwt of ga je het opnieuw inrichten? Dan zit je waarschijnlijk ook enige tijd in de rommel. Maak het jezelf makkelijk en bewaar een deel van je meubels en spullen tijdelijk in een opslag. Zo creëer je voor de aannemer en zijn collega’s voldoende bewegingsruimte. En je voorkomt dat je spullen voortdurend moet verplaatsen waardoor ze kunnen vallen, breken of beschadigd raken.

Met je spullen in opslag ben je bovendien flexibeler tijdens je verbouwing. Als de aannemer nog niet klaar is met de elektriciteit, de keuken of de badkamer, kan je je spullen veilig in opslag laten staan. Klinkt logisch toch?

Kosten opslag inboedel

Wat tijdelijke opslag van een inboedel kost ligt helemaal aan wat je wilt opslaan. Slechts een paar (grote) spullen of jouw hele inboedel? En hoe lang je de spullen wilt opslaan telt natuurlijk ook mee.

Een goede voorbereiding van je verhuizing is het halve werk, maar echte controle hou je door onze verhuischecklist goed te volgen. Dat gaat je voorafgaand en tijdens je verhuizing veel rust opleveren.

Ga je verhuizen of heb je opslag nodig? Informeer naar de mogelijkheden